ظروف آشپزخانه استیل تابناک قیطاسی

ظروف استيل آشپزخانه - ظروف استيل به دليل محکم و مقاوم بودن، مورد توجه بسياري از افراد است. رعايت نکات زير در نگه‌داري صحيح از آن‌ها موثر است.

۱- ظرف استیل را روي شعله بزرگ‌تر از خودش قرار ندهيد و نگذاريد بيش از اندازه داغ شود.
۲- براي شست‌وشو ظروف استیل و سماور استیل از مواد سفيدکننده و سيم ظرفشويي استفاده نکنيد.
۳- بلافاصله پس از استفاده ظروف استیل  داغ را با آب سرد پر نکنيد.
۴- نمک را هنگامي که آب غذا در حال جوشيدن است، به ظروف استیل اضافه کنيد و بلافاصله غذا را هم بزنيد. در غير اين صورت ظرف تغيير رنگ مي‌دهد.
۵- در صورت لک شدن ظرف استیل ، مي‌توانيد آن را با کمي سرکه يا آبليمو برطرف کنيد.

نکاتی درباره فروشگاه

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

جدیدترین محصولات