سماور استیل,کتری و قوری,استیل تابناک قیطاسی,کتری,قوری

گروه استیل تابناک قیطاسی قصد دارد تا با این مطالب ، مصرف کنندگان را در نگهداری بیشتر و بهتر محصولات استیل آشپزخانه خود راهنمایی کند.

- قبل از استفاده, ظروف استیل را با کمی آب و مواد شوینده غیر اسیدی بشویید.
- هرگز ظروف با استیل ضد زنگ را با مواد شوینده اسیدی نشویید زیرا که باعث اکسیداسیون یا خورده شدن ظروف می شوند.
- اگر از ماشین ظرف شویی برای شستشو استفاده می کنید توصیه می کنیم از حرارت بالا و برنامه ای که مدت زمان شستشوی آن بالاست استفاده نکنید.
- اگر به ظرف مقداری غذا چسبیده باشد به راحتی می توانید در آن مقداری آب بریزید و آن را در قابلمه بگذارید و روی گاز قرار دهید تا یک مقدار گرم شود . هنگامی که غذا ته گرفت نیز، همین کار راانجام دهید و سپس آن را تمیز کنید.
- حرارت بالا اگر به رنگ آبی یا قهوه ای متمایل به قرمز باشد روی وسایل پخت، تاثیر سوء نمی گذارد و به راحتی هم تمیز می شود.
- هرگز قابلمه خالی را روی صفحه گرم نگذارید.
- هرگز نمک را به صورت جامد در قابلمه استیل خالی که در حال گرم شدن است نریزید، در صورت لزوم آن را به صورت محلول درآورید.
- قابلمه های استیل با بعضی غذاهای خوشمزه ایرانی کمی تغییر رنگ می دهد، نگران نشوید. با پخت و پزهای بعدی قابلمه به رنگ طبیعی خود بازمی گردد.

اطلاعات تماس :
دفتر فروش :۷-۵۵۴۲۰۳۵
تلفکس : ۵۵۴۱۴۴۶۷
موبایل : ۰۹۱۲۳۱۴۵۴۲۰

نکاتی درباره فروشگاه

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است.

جدیدترین محصولات